parentNode er et lille, men højt specialiceret udviklingsfirma der for nylig er flyttet til Stevns. Det er drevet af Martin Kæstel Nielsen og forbundet til et stort netværk af kompetente ressourcer på tværs af verden.

Jeg har hurtigt lært, at på Stevns, der hjælper vi hinanden. Og jeg er også her for at hjælpe dig med din virksomheds IT ønsker eller udfordringer, næsten uanset hvad de måtte være, stort som småt.

Ny hjemmeside? Udfordringer med den eksisterende? Søgemaskine optimering? Brug for et specieldesignet administrationssystem til din kundebetjening eller dine medarbejdere? Eller noget ind imellem? Tag en snak med mig i dag og få en lettere hverdag i morgen.

Jeg har 25 års erfaring fra internet branchen, med speciale i programmering af specialudviklede webapplikationer og hjemmesider. Jeg har ledt prisvindende internationale udviklingsprojekter, lavet UX, konceptudvikling og designet grænseflader undervejs på min lange rejse mod Stevns. Og min erfaring spænder fra arbejde med Internationale brands som Nike til den lokale Bed & Breakfast vært med et enkelt værelse. De små lærer man bedre at kende og det synes jeg faktisk bedst om.

Nu har jeg ikke længere så travlt med at have travlt. Livet handler jo om mere end det. Forbindelser og gode oplevelser. Og det giver stor mening for mig at bruge mine evner indenfor programmering og IT lokalt, her på Stevns. Er du nysgerrig på om jeg også kan hjælpe dig, så bare giv mig et ring på 2074 2819 – jeg er nem at snakke med ;-)

Bemærk: Da størstedelen af informationerne på denne hjemmeside er relevant i en global kontekst, har vi valgt at holde siden overvejende på engelsk. Oversættelse til flere sprog er i sidste ende en afvejning af vedligeholdelses ressourcer, og vi synes der er bedre ting at tage sig til.